Straume Teknologisenter

God mat og service skaper trivsel

Kantine

Vi vet at lunsjpausen er for mange dagens sosiale høydepunkt. Det er da man setter seg ned med sine kolleger og skaper sosiale relasjoner som er viktig for å trives på sin arbeidsplass. Vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at dere skal få god sunn mat og kundebehandling i vår kantine.

Albatross er en landsdekkende leverandør av personalkantiner som startet i Bergen i 2002. I løpet av disse 10 år har vi opparbeidet oss en solid portefølje med kvalitetsbevisste kunder.

Vi vet at lunsjpausen er for mange dagens sosiale høydepunkt. Det er da man setter seg ned med sine kolleger og skaper sosiale relasjoner som er viktig for å trives på sin arbeidsplass. Vi vil derfor gjøre vårt ytterste for at dere skal få god sunn mat og kundebehandling i vår kantine

Sunn mat

I Albatross er vi opptatt av sunn mat. Vi har fokus på rene grønnsaker, fisk, grove kornprodukter og sunne fettslag. Et godt utvalg av dressinger i salatbaren er basert på kesam eller olje. I tillegg har vi godt utvalg av produkter som linser, kikerter og andre sunne alternativer. Vi har selvsagt andre produkter og vi vil tilpasse oss kunden behov. Hjemmebakst hver fredag :-)

Helse og ernæringsmessig riktig mat

I personalkantinen får du kjøpt god og næringsrik mat i en atmosfære som gjør at du føler deg hjemme.

Temadager

Vi vil i løpet av et kalenderår gjennomføre temadager i kantinen. Mer informasjon rundt dette vil komme når temadager nærmer seg.

Et lite utvalg av våre temadager: Italiensk dag, skalldyrdag, sushi, frukt & grønt dag, fisk i farten, grilldag, smoothieskurs.

Møtemat & Selskaper

Fra personalkantinen vil vi kunne tilby servering til møter og selskaper knyttet til personalkantinen. Vårt personell har god erfaring fra restauranter i Bergen.

Fruktavtale

For noen melder behovet seg for påfyll også utover kantinens åpningstid, og ettersom lunsjtilbudet i Teknologisenteret begrenser seg til tidsrommet mellom 11:00 og 12:30 er vi behjelpelig med sesongriktig frukt og grønt, lekkert anrettet og levert på de respektive kontorene. En slik avtale kan spisses slik at den etterkommer kundens ønske maksimalt hva gjelder innhold og leveringstidspunkt. Frukt, nøtter og annen bevertning utover den allerede avtaleinngåtte lunsjen faktureres for seg. Frukt pr kg 40,- eks mva. For tegning eller tilbud av avtale, ta kontakt med våre dyktige kokker.

Personalet i kantinen

Kantineleder: Angelina Gullachsen Kokk: Kristin Knappskog

Tlf.: 55 09 37 72 Mobil: 46 98 30 74 E-post: teknologisenteret@albatross-as.no

Toma Gruppen, Hovedkontor

Janaflaten 30 5179 GODVIK - BERGEN Tlf: 55 59 87 00 Fax: 55 59 87 20 E-post: firmapost@toma.no