Straume Teknologisenter

Kontorer i høyteknologisk miljø klar til å leies

Ledige lokaler til leie

For å yte best mulig service ovenfor eksisterende samt nye potensielle leietakere ønsker vi at dere tar kontakt så vi kan hjelpe å finneden beste løsningen.

Topp moderne kontorfasiliteter som kan tilpasses forskjellige behov. Arealet inneholder flere møterom, lager og server-rom, kjøkken og toaletter med dusj. Vi tilbyr både møblerte og umøblerte lokaler for utleie.

Moderne kontorlokaler med høy trivselsfaktor

I tillegg til luftig og sentral beliggenhet, er Straume Teknologisenter en velykket krysning mellom moderne arkitektur, funksjonalitet og høy trivselsfaktor. Eksteriørmessig preges bygget av fasader i glass, betong, stål og granitt. Invvendig er det brukt mye glass og treinnredninger i bjørkefiner. Vi har resepsjon, en stor og trivelig kantine, mindre møterom og et auditorium med plass til 130 personer, som også leies ut til eksterne bedrifter. Straume Teknologisenter er selvsagt utstyrt med det mest moderne IT- og AV-utstyr.

Bli en del av et variert høyteknologisk miljø Straume Teknologisenter er også nærmeste nabo til en rekke bedrifter som blant annet tilbyr sine varer og tjenester til olje- og gassaktiviteten i Nordsjøen. I tillegg er det kort avstand til Bergen sentrum og andre sentrale industri- og serviceområder på Askøy, Fjell, CCB, Kokstad/Sandsli og Flesland.

Velger du kontorlokaler i Straume Teknologisenter blir du en del av et stort internt og eksternt industrimiljø.

Et selvfølgelig førstevalg

Straume Teknologisenter, som kun ligger 16 km vest for Bergen sentrum er en del av Straume Næringspar. Nærmeste nabo er Straume senter(Sartor senter) der du finner alle typer butikker og servicefunksjoner.

Straume Teknologisenter er bygget for at folk skal kunne trives på jobb. Kontorbygget, som har et samlet areal på hele 7.800 kvadratmeter, ligger høyt og luftig til med fantastisk utstikt til både Flesland og Lille Sotra.

Egen parkeringsplass

Den norske bilparken øker for hvert år, men det gjør ikke parkeringsplassene. Straume Teknologisenter har plass til hele 360 mennesker og rett utenfor hovedinngangen har vi anlagt nesten like mange parkeringsplasser. Derfor trenger du heller ikke bruke fritiden på jakt etter et sted å sette bilen.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende visningstur.

Kontakt oss

Kontakt person

Direkte kontaktinformasjon vedr. dette utleie objektet er: